miércoles, 28 de mayo de 2008

S'ha acabat el curs!

Avui ha estat l'últim dia de classe de Noves Tecnologies Aplicades a l'Educació.
Al llarg d'aquest curs hem observat i experimentat amb molts programes nous que desconeixia, hem aprés que els ordinadors no només són per als adolescents o adults, sinó que per als infants també és una eina d'aprenentatge molt interessant.
Així doncs, una gran salutació per totes i ànims!

martes, 27 de mayo de 2008

Jclic de les fruites

El meu Jclic de personal de les fruites és:

http://klaudia19899.googlepages.com/home



Aquí veureu les tres activitats que varem fer a classe.

Primerament varem buscar les fotografies. Seguidament varem posar-les a la mida indicada pel Jordi i finalment hem fet el Jclic, que ja he explicat anteriorment en una altre entrada en què consisteix aquest programa, i ho he penjat al meu googlepages.

domingo, 25 de mayo de 2008

El meu Jclic. Tercera pràctica obligatòria

Amb el meu grup de treball hem elaborat el nostre pròpi jclic, que en una entrada entarior ja vax fer una petita explicació del què era.
Així doncs, us donc l'adreça del nostre jclic perquè el mireu.
Per dur a terme el Jclic hem utilitzat el programa del Jclic author on hem realitzat deu activitats relacionats amb els animals.
Un cop fetes les activitats hem creat una pàgina al googlepages on hem fet una explicació del nostre treball i on podreu veure el nostre jclic.

jueves, 22 de mayo de 2008

Treballs Jclic

Avui ha estat l'últim dijous de classe ja que la setmana que be acabem en dimecres...
Avui doncs, tres grups de classe ens han presentat els seus treballs sobre el Jclic.

Hem realitzat activitats de Jclic sobre història de l'art, sobre el mateix Jclic i sobre les pissarres digitals interactives.

Tots han estat ben diferents però alhora interesants.

La setmana pròxima acabarem de veure altres treballs de Jclic.

miércoles, 21 de mayo de 2008

Les enciclòpèdies electròniques

Avui a classe hem estat veien les diferents eciclopèdies electròniques com són l'encarta i la wikipedia.
Per començar a veure les diferències entre una i l'altre, hem iniciat la classe realitzant una activitat;anar des de la segona república fins al text íntegra de a consttució actual passant per diferents enllaços.
Amb aquest, hem pogut veure moltes diferències entre l'encarta i la wikipedia:
- En la encarta no es pot triar l'idioma a utilitzar, en canvi , en la wikipedia sí.
- La encarta té un índex temàtic i en la wikipedia no.
- La encarta és estèticament més agradable i laborada i la wikipedia és més sintètica i té més informació.
- La wikipedia la fa Microsoft, per tant, una empresa. En aquesta hi escriuen articles els usuaris i entre ells miren si la informació és correcte o no. D'altre banda,la encarta la escriu algú destinat a fer-ho i s'escriu en un idioma i es traduiex.
- Finalment,trobem que la encarte té un cost sobre uns 60 euros aproximadament, mentre que la wikipedia és gratuïta.

domingo, 18 de mayo de 2008

Interessant!

L'altre dia, buscant per internet vaig trobar una pàgina molt interessant, una escola on utilitzaven les webquest, les caçeres del tresor i el Jclic.

La pàgina és la següent.

http://es.geocities.com/mrociocm/

Crec que estaria bé que la miresiu ja que així veureu tot això posat a la pràtica

viernes, 16 de mayo de 2008

Les Webquest i les caçeres del tresor

La penúltima exposició de ntae a consistit en veure el que són les webquest i les caçeres del tresor.
Primerament, hem entrat a la pàgina http://martetaaa89.googlepages.com/leswebquestilesca%c3%A7eresdeltresor, on hem vist un video sobre les webquest.

Seguidament hem vist una caçera del tresor que parlava sobre el tema de les webquest i en aquest, per parelles, hem hagut de respondre a varies preguntes com ara; què és una webquest?, com sorgeixen?Qui va ser el seu creador...entre d'altres.

Finalment hem vist quins són els avantatges i inconvenients.

Ha estat una exposició interesant ja que jo coneixia ni les webquest i les caçeres del tresor.

miércoles, 14 de mayo de 2008

EA comprobará 'online' si los juegos son piratas cada cinco días

La compañía pondrá en marcha un sistema de validación de datos para identificar las copias

Electronics Arts (EA) está a punto de lanzar dos de sus videojuegos más esperados para PC, Mass Effect y Spore, y no está dispuesta a que la piratería acabe con ellos. Por eso ha preparado un novedoso sistema anticopia, una tecnología que cada 5 o 10 días pide al usuario en Internet la clave de su disco y la asocia con el equipo mediante unos datos enviados a sus servidores.

Así, si los datos son válidos, el usuario podrá seguir utilizando el videojuego, pero cada 5 o 10 días se repetirá el proceso para comprobar que todo sigue siendo correcto. Con ello, EA endurece la seguridad que ya acopló al videojuego Bioshock, el sistema SecuROM, que se convirtió en centro de polémica al afectar a algunos usuarios.

Sin embargo, los opositores a este sistema ya se han hecho notar, puesto que la tecnología desarrollada tan sólo permite tres reinstalaciones del juego, lo que supone un obstáculo para aquellos jugadores que deciden vender el CD una vez lo han terminado para recuperar parte del dinero gastado. Por ello, según una información de The Inquirer, aunque consideren lógicos los intentos de luchar contra la piratería, los usuarios tachan esta iniciativa de exagerada.

En la misma línea, la página web especializada Techdirt puso el acento sobre el hecho de que, a pesar de estas tecnologías tan exigentes para luchar contra la piratería, se encontrarán formas de copiar los juegos, por lo que, al final lo único que consigue es restar legitimidad a los usuarios que compran los videojuegos originales.

domingo, 11 de mayo de 2008

Microsoft retiró su oferta por Yahoo para seguir "su camino independiente", según Gates

El presidente y fundador de Microsoft, Bill Gates, ha dicho hoy en Tokio que su empresa retiró la oferta por Yahoo tras llegar a la conclusión de que se quiere centrar "en su propio camino independiente"."Después de poner mucho esfuerzo y tras mucha investigación en la cuestión de Yahoo, llegamos a la conclusión de que queremos seguir nuestro propio camino independiente", ha precisado Gates durante una rueda de prensa en un hotel céntrico de Tokio.Gates, que no ha dado muchos detalles sobre la decisión de Microsoft, se ha ceñido a las declaraciones que el consejero delegado de la empresa, Steve Ballmer, hizo esta semana sobre la retirada de su oferta.
Dedicado a la fundación filantrópica
En cuanto a su retirada como presidente de la multinacional de la informática, anunciada en el 2006 y que se hará efectiva el próximo julio, Gates ha explicado que desde los 17 años se ha dedicado a Microsoft y que ahora trabajará a "tiempo completo" para la fundación filantrópica Bill & Melinda Gates, que creó junto con su mujer. Ha afirmado que confía en el futuro de su empresa porque Microsoft "cuenta con un gran equipo" y que espera que a partir de ahora todos los que forman parte de la compañía sean más conocidos.Gates, la tercera persona más rica del mundo según la revista Forbes, ha destacado además la importancia del mercado japonés para Microsoft a pesar de que algunos de sus productos, como la vídeo-consola Xbox y el sitio web MSN no gozan de demasiada popularidad en el país asiático.
El periódico

miércoles, 7 de mayo de 2008

Les PDI i l'edu365

Ahir dilluns es va fer la primera exposició sobre pissarres digitals interactives(PDI) i avui s'ha fet la segona sobre el portal edu365.

Sobre les PDI podriem destacar els dessaventatges com ara el cost i els avantatges que en són molts; és més motivador pels alumnes i estan més predisposats, el material és més ampli, algunes permeten conectar-se amb altres...

D'altre banda l'edu365, un portal educatiu del depertament d'educació de la Generalitat de Catalunya orientat i dessenvolupat especificament per l'alumnat i les seves families, que es basa en les infraestructures i serveis de la xarxa telemàtica educativa de Catalunya.

Tant una com l'altre han estat molt interesants i ens han ensenyat nous coneixements que en l'atualitat i el futur ens poden ser molt útils.

martes, 6 de mayo de 2008

Jclic

Fa dies hem estat utilitzant el Jclic Autor i recapitulant he vist que era interessant fer-ne un recordatori.
Aquest és un programa educatiu destinat a realitzar activitats per a nens.
Primerament s’ha de fer un esquema de les activitats que vulguem fer i posteriorment seleccionar el tipus d’activitat que es vulgui realitzar com ara puzzles, ordenar elements…
Prèviament hem de seleccionar imatges, la música o veu que volem incluir en l’activitat.
Després crear un paquet d’activitats amb un arxiu Jclic i finalment crear un espai web i penjar l’arxiu Jclic en aquest.

 
sonriele a la vida :) © 2007 Template feito por Templates para Você